Skip to content

Партньори

Запознай се с поддръжниците на Фондация Ядлива Роза

Rosey’s mark

Първата марка специализирана изцяло върху хранителни продукти с българска роза, към момента Rosey’s mark предлага храни и напитки базирани на розата в 4 продуктови категории – сладка, шоколад, чайове и розова вода за готвене и напитки.

Считано от 2022-ра година, РИМ ГРУП КО ООД, дружеството-собственик на търговска марка Rosey’s mark, ежегодно ще отделя процент от печалбите си за дарение към Фондация Ядлива роза в подкрепа на целите на фондацията.

Хапни рози и дай своя принос като опиташ вкуса на розата чрез продуктите на Rosey’s mark. Разгледай и избери твоите любими хранителни продукти с рози на www.roseysmark.com.

Михаела Белорешка

Михаела Белорешка е здравен психолог, хранителен терапевт и докторант по психология на здравето в СУ „Св. Климент Охридски“. Михаела е лектор по темите здравословно хранене, физическо и психично благополучие и устойчив начин на живот. Чрез кулинарни курсове, корпоративни обучения и събития помага на хората да се свържат с огромната мъдрост на тялото и да се осмелят за промяна.

Михаела работи с вкуса и качествата на розата в храната, разработвайки лесно приложими балансирани рецепти с рози от 2018-та година насам.

Повече за Михаела можеш да откриеш в нейния сайт www.mihaelabeloreshka.com.

Стани партньор


Използваш розата като съставка в производството на продукти или си част от сектора на розопроизводството о преработването на маслодайна роза в България?

Инициирай или се включи в инициирано от нас партньорство за общи  развойни и научно-изследователски проекти свързани с целите на Фондация ‚Ядлива роза‘  или дай своя принос под формата на финансово дарение.

Част си от екип на научен център, университет или лаборатория, където могат да се извършват анализи и представителни проучвания за функционалните свойства на розата?

Дай своя принос с научно-изследователска дейност, свързана с доказването на полезните свойства на розата при консумация.

Имаш експертни познания за свойствата и приложенията на розата?

Съдействай ни за осигуряване на достъп до знание по темата, организиране на събития и др.

Свържи се с Фондация Ядлива Роза

Имейл адрес: info@ediblerose-bulgaria.com,

адрес за кореспонденция: 1517 София, ж.к. Сухата река, бл. 51, вх. А, ателие 4